Evenementgegevens

  • Datum:

Als Stichting The Air Team CF strijden we alweer een aantal jaar tegen CF (taaislijmziekte). Met onze betaalrekening bij de Rabobank hebben we ons ingeschreven voor Rabobank Clubsupport.

Rabobank: Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van zijn winst aan verenigingen en stichtingen door het hele land. Zodat wij kunnen blijven doen wat we nu al doen.

Lid worden
Een voorwaarde om deel te nemen is dat de club naast klant ook lid is. Als lid van de Rabobank kun je van 5 t/m 25 oktober stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben jezelf of is jouw club nog geen lid van Rabobank Zuidwest-Brabant, vraag dan nu het lidmaatschap aan (dat kan t/m 30 september), zodat je straks jouw stem (op ons) kunt uitbrengen.