Als Stichting The Air Team CF strijden we alweer een aantal jaar tegen CF (taaislijmziekte). Met onze betaalrekening bij de Rabobank hebben we ons ingeschreven voor Rabobank Clubsupport.

Rabobank: Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van zijn winst aan verenigingen en stichtingen door het hele land. Zodat wij kunnen blijven doen wat we nu al doen.


Ben je lid van de Rabobank doe dan mee met deze actie en stem op onze stichting. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer steun we ontvangen. Daarmee bekostigen we de kosten van onze betaalrekening, lief en leed van onze vrienden en helpen we in de strijd tegen de ziekte CF.

Lid worden
Een voorwaarde om deel te nemen is dat je naast klant ook lid bent. Als lid van de Rabobank kun je van 5 t/m 25 oktober stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben jezelf nog geen lid van Rabobank Zuidwest-Brabant, vraag dan nu het lidmaatschap aan (dat kan t/m 30 september), zodat je straks jouw stem (op ons) kunt uitbrengen.

Je stem is geld waard!
Voor 2020 stelt de Rabobank Zuidwest-Brabant maar liefst € 150.000,- beschikbaar om te verdelen. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger de bijdrage uit Rabo ClubSupport. Het bedrag per stem is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Stem op ons tussen 5 en 25 oktober. En heb je stemmen over steun dan ook onze vrienden van Stichting WeViGe, TC Tube en/of Stichting Decorbouw. Alvast bedankt!