Beste vrienden,

Als stichting The Air Team CF strijden we alweer een aantal jaar tegen CF (taaislijmziekte). Met onze betaalrekening bij de Rabobank konden we ons inschrijven voor de Rabobank Clubsupport.

Rabobank: Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van zijn winst aan verenigingen en stichtingen door het hele land. Zodat wij kunnen blijven doen wat we nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.


Ben je lid van de Rabobank doe dan mee met deze actie en stem op onze stichting. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer steun we ontvangen. Daarmee bekostigen we de kosten van onze betaalrekening, lief en leed van onze vrienden en helpen we in de strijd tegen de ziekte CF.

Lid worden
Een voorwaarde om deel te nemen is dat de club naast klant ook lid is. Als lid van de Rabobank kun je van 27 september t/m 6 oktober stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben jezelf of is jouw club nog geen lid van Rabobank Zuidwest-Brabant, vraag dan nu het lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem (op ons) kunt uitbrengen.
Lidmaatschap aanvragen

En heb je stemmen over steun dan ook onze vrienden van Stichting WeViGe.

Alvast bedankt!
Ps: en dit bericht mag je natuurlijk ook met iedereen delen!