Spinning4air 2019 – 16 november 2019
We zijn nog aan het bijkomen van fietsen4air 2019 en dan staat het volgende evenement alweer op de kalender. Op 16 november kun je op één van spinning-fietsen stappen bij Basic Fit Bergen op Zoom stappen. Een uur deelnemen kost € 5,-. Je kunt één uur meedoen, maar meerdere uren kan ook zeker! Hieronder wat meer informatie over dit sportevenement.

Wanneer: 16 november 2019.
Waar: Basic Fit Bergen op Zoom, Bastionweg 30.
Kosten: € 5,- per uur, de opbrengst gaat naar de strijd tegen CF).

Spinningsinstructeurs:
10 tot 11 uur -> Lee Tsouli
11 tot 12 uur -> Bianca van de Kieboom
12 tot 13 uur -> Cas Schetters

13.30 tot 14.30 uur -> Willem Greven
14.30 tot 15.30 uur -> Fatima de Ron

Inschrijven? Mail naar richard.vandermast@theairteam.nl

Spinning4air voorjaar 2019
Spinning4Air op 30 mei 2019 gaat niet door. Dit evenement wordt verplaatst naar de maand november en wordt georganiseerd bij Basic Fit in Bergen op Zoom aan de Bastionweg. Later dit jaar, na Fietsen4Air 2019 (14 t/m 18 augustus), ontvangt u hier meer informatie over.

Verslag Spinning4Air 2018:
Een mooie opbrengst voor …. spinning4air 2018. Onze 8 uur durende spinning marathon tijdens de Lentefeesten in Hoogerheide hebben maar liefst € 766,10 opgebracht!
Met dank aan Fa. Oerlemans & Zn., Boove en Beneeje, de Lente feesten, de spinningfietsen van het ZuidWestHoek College, familie Wolters voor het geluid, alle deelnemers en natuurlijk de geweldige spinning instructeurs!

VERSLAG 2017:

Zaterdag 4 februari was D-Day: de “final countdown” tot de jaarlijkse spinning marathon voor en tegen CF op het Zuidwesthoek College in Ossendrecht. 4 uur spinning voor en tegen CF.

Vele weken aan voorbereiding waren vooraf gegaan aan dit evenement: regelen van de locatie, spinninginstructeurs, ondersteuning, fietsers en sponsoring. Toen het dan zover was, vielen de puzzelstukjes in elkaar, en spinnend als een Britse korthaar die net heeft genoten van een heerlijke maaltijd, peinsde organisator Theo van der Himst “veni, vidi, vici”, naar de woorden van een voormalige spinningliefhebber in Rome (Julius C.).

Onder de bezielende leiding van de crème de la crème van spinninginstructeursland, Elly Matthijssen en Willem Greeven, trapten de enthousiaste deelnemers ongeveer 20 uur met elkaar weg. De inspanningen werden tot in de kern van Ossendrecht gevoeld (trillingen tot 6,3 op de schaal van Richter) en het geproduceerde zweet zorgde voor een stijging van het waterpeil van de Westerschelde met 2 centimeter. Jong en oud (de jongste deelnemer was 15 en de meest ervaren deelnemer 56) hadden één doel voor ogen, namelijk het goede doel CF. Weer een zeer geslaagd evenement!

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de schitterende spinninglocatie (dank aan het Zuidwesthoek College), de topprestaties van de spinninginstructeurs, de inzet van de deelnemers, de uitstekende verzorging tussentijds door Conny van der Himst en  de natjes en droogjes die waren verzorgd door Albert Hein Zonneplein in Bergen op Zoom.