Naast de fietstocht in augustus organiseren we nog meer evenementen met Stichting The Air Team CF, o.a. een spinningmarathon op 10 mei in Hoogerheide, tijdens de Lentefeesten. Op Hemelvaartsdag, van 10 tot 18 uur.
We hebben alle uren geweldige instructeurs vast kunnen leggen.
15 spinningfietsen willen we vullen: € 7,50 per uur betalen deelnemers.
Dit bedrag gaat naar de strijd tegen CF.
Inschrijven via: spinning4air@gmail.com. Laat snel even weten welk uur/welke uren je deel wilt nemen.

VERSLAG 2017:

Zaterdag 4 februari was D-Day: de “final countdown” tot de jaarlijkse spinning marathon voor en tegen CF op het Zuidwesthoek College in Ossendrecht. 4 uur spinning voor en tegen CF.

Vele weken aan voorbereiding waren vooraf gegaan aan dit evenement: regelen van de locatie, spinninginstructeurs, ondersteuning, fietsers en sponsoring. Toen het dan zover was, vielen de puzzelstukjes in elkaar, en spinnend als een Britse korthaar die net heeft genoten van een heerlijke maaltijd, peinsde organisator Theo van der Himst “veni, vidi, vici”, naar de woorden van een voormalige spinningliefhebber in Rome (Julius C.).

Onder de bezielende leiding van de crème de la crème van spinninginstructeursland, Elly Matthijssen en Willem Greeven, trapten de enthousiaste deelnemers ongeveer 20 uur met elkaar weg. De inspanningen werden tot in de kern van Ossendrecht gevoeld (trillingen tot 6,3 op de schaal van Richter) en het geproduceerde zweet zorgde voor een stijging van het waterpeil van de Westerschelde met 2 centimeter. Jong en oud (de jongste deelnemer was 15 en de meest ervaren deelnemer 56) hadden één doel voor ogen, namelijk het goede doel CF. Weer een zeer geslaagd evenement!

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de schitterende spinninglocatie (dank aan het Zuidwesthoek College), de topprestaties van de spinninginstructeurs, de inzet van de deelnemers, de uitstekende verzorging tussentijds door Conny van der Himst en  de natjes en droogjes die waren verzorgd door Albert Hein Zonneplein in Bergen op Zoom.

Spinning4Air 2017