In 2021 blijven we lekker dicht bij huis en rijden we een rondje Noord-Brabant, de thuisbasis van o.a. Guus Meeuwis, Theo Maassen en PSV. We hopen weer met een peloton van ongeveer 50 fietsers en begeleiders een aantal mooie dagen te beleven: wederom een snelle groep (25 km/u) en een iets minder snelle groep (18-20 km/u).

Vertrek op woensdag 1 september vanuit gemeentehuis Woensdrecht en aankomst zondag 5 september op de Markt bij de Teerkamer in Bergen op Zoom. Heenfietsers starten op 1 september; alle anderen vertrekken op 2 september in de middag naar Schaijk. Samen sterk(er dan Corona)!

Je kunt ervoor kiezen om de heenweg (ook) mee te fietsen, vertrek op woensdagochtend 1 september vanaf het gemeentehuis van Woensdrecht of alleen de terugweg. In dat geval vertrek je met de auto op donderdagmiddag 2 september vanuit Halsteren. Deze laatste groep fietst ongeveer 250 kilmeter in twee dagen (de heenfietsers ongeveer 500 kilometer).

De heenfietsers en de overige deelnemers ontmoeten elkaar dan op donderdagavond 2 september op recreatiepark De Heidebloem in Schaijk, ons thuishonk voor deze fietsdagen. Vrijdag 3 september staat in het teken van ontspanning en teambuilding. Zaterdag 4 september fietsen we een etappe in Noord-Brabant en overnachten we voor het laatst op het recreatiepark.

Zondag 5 september fietsen we van Schaijk naar Bergen op Zoom waar ons een groots ontvangst te wachten staat op de Grote Markt bij onze hoofdsponsor “De Teerkamer”. De kosten om mee te doen (inclusief overnachtingen en eten en drinken) bedragen naar verwachting maximaal 150 euro. Daarbij verwachten we dan wel dat je je inzet om donaties binnen te halen in de strijd tegen CF.

Wil je met ons meegaan als fietser of begeleider, meld je dan aan via info@theairteam.nl. Wil je meer weten dan kun je jouw vragen ook via dit mailadres stellen aan ons. We zien je inschrijving graag tegemoet! 

Doneren? Ga naar de speciale pagina hiervoor bij de NCFS (acties.ncfs.nl/team).

Ps: bekijk ook eens de Facebook-pagina, ga naar Facebook pagina van Fietsen voor en tegen CF, klik hier.