Als deelnemer aan Skate4Air ben je verplicht € 750,- per persoon aan sponsorgeld in te brengen. En de fietsers van Fietsen voor en tegen CF zorgen ook ieder voor een persoonlijk sponsorbedrag. Maar wij gaan voor veel meer. Naast het sportieve doel zijn wij actief bezig met het organiseren van verschillende projecten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. En daarvoor hebben we uw hulp nodig….

We verkopen natuurlijk de bruine, witte en zwarte CF-apen en de zwart/witte Skaty. En we organiseren allerlei activiteiten; Spinning4Air, Tennis4AirMTB4kids, Schaats4Air en Music4Air om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar CF.

SPONSORMOGELIJKHEDEN
Hieronder staan onze sponsormogelijkheden beschreven. Bij alle vormen van sponsoring (behalve persoonlijke sponsoring) wordt er een melding op deze website gemaakt. Uiteraard is het mogelijk om verschillende sponsormogelijkheden te combineren. Tevens staan wij open voor alle ideeën/suggesties.

Activiteiten sponsoring:

Voor iedere activiteit zijn wij op zoek naar sponsoren. Allerlei mogelijkheden zijn bespreekbaar zoals: uw logo op de poster, uw logo op de uitnodiging, een vlag of banner op locatie. En natuurlijk krijgt u een vermelding op onze website.

Sponsoring XXL:

Vanaf een bedrag van €500,- is het mogelijk om een uitgebreid sponsorpakket samen te stellen, dit gebeurt in overleg.

Persoonlijke sponsoring:

U kunt een schaatser of fietser persoonlijk sponsoren. Dit kan per km maar uiteraard ook met een totaal bedrag. Per km spreek je met de schaatser af, een totaal bedrag kun je direct overmaken via de persoonlijke pagina op Skate4Air. Klik op de link onder het betreffende teamlid op onze team-pagina en je kunt het direct overmaken.

Neemt u voor sponsoring contact op met één van onze Team Fietsen voor en tegen CF of Team The Air Team. Of neem contact met ons op via de contactpagina, klik hier.