Spinning4air 2020 – 1 november 2020 gaat helaas niet door.

VERSLAG Spinning4Air 2019

Op zaterdag 16 november vond Spinning4Air 2019 plaats bij Basic Fit in Bergen op Zoom. Voorgaande jaren hebben we 8-24 uur gespind tijdens de Lentefeesten in Hoogerheide: vanaf 2019 gooien we het over een andere spinningboeg en organiseren we het bij een fitnesscentrum waar we de beschikking hebben over instructeurs, spinningfietsen, douches, muziek en niet (meer) afhankelijk zijn van het weer. Basic Fit Bergen op Zoom aan de Bastionweg ontving ons met open armen. 

 5 uur lang strijd op de pedalen tegen de ziekte Cystic Fibrosis. Deelnemers van 10-65 jaar jong. Met inspirerende muziek en onder de bezielende leiding van top instructeurs Lee, Gerard, Cas, Willem en Fatima streed iedereen zich in het zweet met als doel: het inzamelen van geld voor onderzoek tegen deze vreselijke ziekte. De opbrengst was maar liefst netto 619 euro! Op naar Spinning4Air 2020! 

Deelnemers, instructeurs en Basic Fit bedankt! 

Spinning4air voorjaar 2019
Spinning4Air op 30 mei 2019 gaat niet door. Dit evenement wordt verplaatst naar de maand november en wordt georganiseerd bij Basic Fit in Bergen op Zoom aan de Bastionweg. Later dit jaar, na Fietsen4Air 2019 (14 t/m 18 augustus), ontvangt u hier meer informatie over.

VERSLAG Spinning4Air 2018
Een mooie opbrengst voor …. spinning4air 2018. Onze 8 uur durende spinning marathon tijdens de Lentefeesten in Hoogerheide hebben maar liefst € 766,10 opgebracht!

Met dank aan Fa. Oerlemans & Zn., Boove en Beneeje, de Lente feesten, de spinningfietsen van het ZuidWestHoek College, familie Wolters voor het geluid, alle deelnemers en natuurlijk de geweldige spinning instructeurs!

VERSLAG Spinning4air 2017

Zaterdag 4 februari was D-Day: de “final countdown” tot de jaarlijkse spinning marathon voor en tegen CF op het Zuidwesthoek College in Ossendrecht. 4 uur spinning voor en tegen CF.

Vele weken aan voorbereiding waren vooraf gegaan aan dit evenement: regelen van de locatie, spinninginstructeurs, ondersteuning, fietsers en sponsoring. Toen het dan zover was, vielen de puzzelstukjes in elkaar, en spinnend als een Britse korthaar die net heeft genoten van een heerlijke maaltijd, peinsde organisator Theo van der Himst “veni, vidi, vici”, naar de woorden van een voormalige spinningliefhebber in Rome (Julius C.).

Onder de bezielende leiding van de crème de la crème van spinninginstructeursland, Elly Matthijssen en Willem Greeven, trapten de enthousiaste deelnemers ongeveer 20 uur met elkaar weg. De inspanningen werden tot in de kern van Ossendrecht gevoeld (trillingen tot 6,3 op de schaal van Richter) en het geproduceerde zweet zorgde voor een stijging van het waterpeil van de Westerschelde met 2 centimeter. Jong en oud (de jongste deelnemer was 15 en de meest ervaren deelnemer 56) hadden één doel voor ogen, namelijk het goede doel CF. Weer een zeer geslaagd evenement!

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de schitterende spinninglocatie (dank aan het Zuidwesthoek College), de topprestaties van de spinninginstructeurs, de inzet van de deelnemers, de uitstekende verzorging tussentijds door Conny van der Himst en  de natjes en droogjes die waren verzorgd door Albert Hein Zonneplein in Bergen op Zoom.