Op zaterdag 12 december was onze eerste editie van Quiz4Air, een groot succes met maar liefst 73 teams. Binnenkort volgt meer informatie en natuurlijk de uitslag en opbrengst!

Meedoen?
Het is tijd voor de eerste QUIZ4Air. Een gezellige online (pub)quiz waar je vanaf jouw eigen locatie aan deel kan nemen. Iedereen kan meedoen op zaterdag 12 december om 20.00 uur!

De kosten zijn minimaal 10 euro per team. Omdat de opbrengst volledig is voor het onderzoek naar Cystic Fibrosis mag het uiteraard ook meer zijn 😃.

Strijd met jouw team van 2, 3 of 4 personen in diverse categorieën. Inschrijven kan door een mail te sturen naar quiz@theairteam.nl. Vermeld in de mail jouw teamnaam en de naam van de deelnemers. Na inschrijving ontvang je een mail met meer informatie over de deelname en betaling.

Deelnemen is eigenlijk heel simpel.
1. je mailt de namen en email adressen van jouw teamleden samen met jullie teamnaam naar Quiz@theairteam.nl
2. je ontvangt een bevestigingsmail met o.a. het rekening nummer voor het inschrijfgeld (minimaal 10 euro per team).
3. enkele dagen voordat de quiz begint ontvangt iedereen een mail met diverse links, spelregels en verdere instructie. 
4. op de avond zelf klikt iedereen op de link (met je laptop, telefoon of tablet) naar de quiz en zorg je dat één teamlid het digitale antwoordformulier invult.

De verbinding met jouw teamleden moet je zelf organiseren. Dit kun je doen door een videocall te starten via bijvoorbeeld Teams, Zoom, Whatsapp of Skype. Zo kun je met elkaar overleggen voordat iemand het antwoord invult op het digitale formulier.

Daarom is het ook mogelijk om een gesponsorde teamnaam te kiezen, we vernoemen deze dan een aantal keer.

Quiz4air wordt mede mogelijk gemaakt door: