Nieuw op onze kalender was in 2020 Sporten4Air. Maar dit is helaas vanwege de maatregelen rondom Corona afgelast.

Wat is sporten4air?
Vier toernooien in één: tennis, badminton, volleybal en team toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd bij en in samenwerking met Sportcentrum de Karmel.

Er wordt op tijd gespeeld, waarschijnlijk 30 minuten per wedstrijd. Iedereen kan meedoen, ervaring of lidmaatschap is niet nodig!
U kunt inschrijven voor:
*Volleybaltoernooi, team van 6 personen of
*Tennistoernooi, dubbel of gemengd dubbel of
*Badmintontoernooi, dubbel of gemengd dubbel of
*Multisport teamtoernooi, team van 4 personen. U speelt dan Volleybal, Badminton (2 dubbels) en Tennis (2 dubbels) tegen andere teams.

Het toernooi zal om 11 uur starten en duurt tot in de avond. De inschrijving is 25 euro p.p. inclusief BBQ, DJ, altijd meerdere wedstrijden en leuke prijzen. Uw wordt verzocht dit bedrag (en eventueel van uw partner of teamgenoten) vooraf over te maken naar:
Stichting The Air Team CF NL17 RABO 0309 9437 52 .

TOERNOOI REGELEMENT SPORTEN4AIR 28 maart 2020

1.1.      Gerechtigd tot deelname aan dit toernooi zijn allen die geïnteresseerd zijn en bij voorkeur de algemene spelregels van de betreffende sport(en) kennen.
1.2.      Er zal gespeeld worden op zaterdag 28 maart van 11:00u t/m uiterlijk 22.30u op 4 tennisbanen, 4 (tot 8) badmintonvelden en 3 (tot 6) volleybalvelden bij Sportcentrum de Karmel te Bergen op Zoom.
1.3.      De kosten voor de inschrijving (incl. BBQ) per persoon zijn: €25,- Een 2e onderdeel, in dezelfde sport, is soms mogelijk na overleg met wedstrijdleiding. De kosten voor een 2e onderdeel bedragen € 10,-
1.4.      Het inschrijfgeld dient vooraf voldaan te worden op: NL17RABO0309943752 t.n.v. Stichting The Air Team CF, Bergen op Zoom
2.1.      Men kan inschrijven voor 1 toernooi. In overleg kan het soms mogelijk zijn om voor een 2e onderdeel van dezelfde sport in te schrijven. Houdt er wel rekening mee dat meerdere onderdelen spelen fysiek zwaar kan zijn. Het is ook mogelijk om in de schrijven met partner WANTED. De organisatie probeert dan een partner te zoeken.
2.2.      Men kan inschrijven voor het tennistoernooi, badmintontoernooi, volleybaltoernooi of het team toernooi. Tennis en badminton wordt gespeeld in koppels, volleybal in teams van 6 spelers. Bij het teamtoernooi wordt er in teams van 4 gespeeld. Je speelt dan 2x tennis en 2x badminton in koppels en volleybal 4 tegen 4.
2.3.      Men kan, voor tennis of badminton, inschrijven voor de dubbel of gemengd dubbel. Bij een beperkt aantal deelnemers is het mogelijk dat de organisatie de dubbel en gemengd dubbel in dezelfde poule plaatst.
2.4.      Deelnemers schatten zelf hun sterkte in. In overleg kan dit aangepast worden.
2.5.      Bij minder dan 6 inschrijvingen, voor een onderdeel en/of een niveau, heeft de toernooileiding het recht het onderdeel te laten vervallen, samen te voegen met een andere klasse/ ander niveau.
2.6.      Het emailadres van deelnemers kan gebruikt worden voor promotie van het toernooi of eventueel de promotie van andere activiteiten van Stichting The Air Team CF.
3.         Iedere deelnemer of ieder team speelt minimaal 2 wedstrijden in het ingeschreven onderdeel, dus ook als de eerste ronde verloren wordt. Indien het tijdschema dit toelaat worden de schema’s volledig uitgespeeld, van de eerste tot aan de laatste plaats.
4.         Bij tennis en volleybal wordt er gespeeld met, door de wedstrijdleiding verstrekte, ballen. Voor de badminton onderdelen worden nylon shuttle beschikbaar gesteld. Indien spelers met veren shuttles willen spelen dienen de speler hier zelf voor te zorgen.

In de beginners klasse:
5.         De deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de regels die gelden per sport.
6.         Deelnemers dienen sport geëigende kleding te dragen tijdens het spelen. Ook dienen deelnemers het juiste schoeisel (indoorschoenen) te dragen.
7.         In alle sporten en klasse worden minimaal sportprijzen beschikbaar gesteld (per persoon). De prijzen worden na de laatst gespeelde wedstrijd, tijdens de prijsuitreiking uitgereikt. Deelnemers die ervoor kiezen om eerder te vertrekken verliezen hun aanspraak op de prijs.
8.         De inschrijving sluit vrijdag 20 maart 2020 of eerder als het maximaal aantal wedstrijden is bereikt.
9.         De toernooicommissie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig geleden schade door blessure/ongeval of vermissing van goederen. Deelname is op eigen risico en spelers zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijk veroorzaakte schade aan het sportcomplex.
10.       De toernooileiding heeft te allen tijde het recht om maatregelen te nemen, die zij in het belang acht van het toernooi.