Na ons oergezellige en succesvolle lustrum in 2019 van Fietsen4Air, met een fietstocht van Ieper (België) naar Bergen op Zoom, staat in 2020 onze 6e fietstocht in de strijd tegen de ziekte CF op het programma. Dit jaar blijven we dichter bij huis en rijden we een rondje Noord-Brabant, de thuisbasis van o.a. Guus Meeuwis, Theo Maassen en PSV. We hopen weer met een peloton van ongeveer 50 fietsers en begeleiders een aantal mooie dagen te beleven: wederom een snelle groep (25 km/u) en een iets minder snelle groep (18-20 km/u).

Je kunt ervoor kiezen om de heenweg (ook) mee te fietsen, vertrek op woensdagochtend 19 augustus vanaf het gemeentehuis van Woensdrecht of alleen de terugweg. In dat geval vertrek je met de auto op donderdagmiddag 20 augustus vanuit Halsteren. Deze laatste groep fietst ongeveer 300 kilmeter in twee dagen (de heenfietsers ongeveer 600 kilometer).

De heenfietsers en de overige deelnemers ontmoeten elkaar dan op donderdagavond 20 augustus op recreatiepark De Heidebloem in Schaijk, ons thuishonk voor deze fietsdagen. Vrijdag 21 augustus staat in het teken van ontspanning en teambuilding. Zaterdag 22 augustus fietsen we een etappe in Noord-Brabant en overnachten we voor het laatst op het recreatiepark.

Zondag 23 augustus fietsen we van Schaijk naar Bergen op Zoom waar ons een groots ontvangst te wachten staat op de Grote Markt bij onze hoofdsponsor “De Teerkamer”. De kosten om mee te doen (inclusief overnachtingen en eten en drinken) bedragen naar verwachting maximaal 150 euro. Daarbij verwachten we dan wel dat je je inzet om donaties binnen te halen in de strijd tegen CF.

Wil je met ons meegaan als fietser of begeleider, meld je dan aan via richard.vandermast@theairteam.nl. Wil je meer weten dan kun je jouw vragen ook via dit mailadres stellen aan ons. We zien je inschrijving graag tegemoet! 

Doneren? Ga naar de speciale pagina hiervoor bij de NCF (acties.ncfs.nl/team/theairteam-2020/teamleden).

Ps: bekijk ook eens de Facebook-pagina, ga naar Facebook pagina van Fietsen voor en tegen CF, klik hier.