Vrijdagavond 4 januari was de schaatsbaan op de Grote Markt in Bergen op Zoom van 20.00 tot 22.00 uur het domein van TheAirTeam. Om 18.30 uur waren Ferd, Onno, Marieke en Sanne voor de laatste promotie op ZuidWestFM. 

Voor slechts € 5,- kon men een rondje schaatsen of een potje curlen. De gehele € 5,- kwam ten goede aan onderzoek naar CF. Daarnaast waren in de IJskamer (het cafe bij de schaatsbaan) de laatste aapjes en de nieuwe beren te koop. En natuurlijk kon iedereen zijn lege flessen achterlaten. Er was veel ijspret! Jong en oud betraden het ijs en hebben wat rondjes geschaatst. En tot slot nog ge-apres schaatst ….

 

Bijzondere gast deze avond was Nienke (8 jaar oud) die met haar lege flessen inzamel actie al meer dan € 300,- heeft opgehaald (dat zijn dus 1200 flessen). “Maar dat is lang  niet alles” vertelde Nienke ons. Ook vrijdagavond zijn tassen vol lege flessen ingeleverd.

Zonder de flesseactie te hebben meegerekend hebben we met deze avond meer dan
€ 500,- opgehaald voor onderzoek naar CF. Weer een super bedrag wat ons steeds dichter bij het doel van € 30.000,- brengt.

Bekijk de foto’s, klik hier.