Na een paar fantastische dagen op de fiets, werd op zondag 5 september de Grote Markt in Bergen op Zoom bereikt. Een groep van 42 fietsers en begeleiders kwamen na een tocht van vanaf Schaik in de volle zon aan het einde van de middag aan. Alle deelnemers hadden hun best gedaan om zoveel als mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar CF. En of ze hun best hadden gedaan de teller staat maar liefst op € 16.512,-!

De cheque werd door onze voorzitter, fanatiek fietser en organisator van Fietsen4Air Richard uitgereikt aan Guusje (ons boegbeeld voor deze tocht) en Hans de Waal (wethouder van de gemeente Woensdrecht). Ons startschot was woensdag 1 september vanaf het gemeentehuis van Woensdrecht, waar vandaan wethouder Lars van der Beek een aantal kilometers meefietste. En dus ook tijdens de finish was de gemeente Woensdrecht vertegenwoordigd. Guusje heeft een zeldzame vorm van CF en daardoor moet ze helaas zeer regelmatig tijd doorbrengen in het ziekenhuis. Voor ons des te belangrijker ons te blijven inzetten tot het niet meer nodig is.

En wat stond ons en alle fans een fantastisch buffet te wachten bij De Teerkamer. Leslie onwijs bedankt voor je gastvrijheid en het prachtige terras dat we tot onze beschikking hadden. We bedanken alle deelnemers. Alle begeleiders en natuurlijk het geweldige Fietsen4Air team! Op naar Fietsen4Air 2022!