Dit jaar voegen we een nieuwe activiteit aan onze evenementen kalender toe. In het voorjaar van 2016 organiseren wij in samenwerking met Golfcentrum Reymerswael en Golfvereniging Reymerswael een gezellige golfdag voor iedereen.

Logo golf4air DEF

Wedstrijd (start vanaf 11 uur)
De wedstrijd wordt een Four Ball-Better Ball team wedstrijd. Je kunt inschrijven als team (vier personen) of individueel. In het laatste geval wordt je in een (gezellig) team ingedeeld. Je strijdt met je team voor de heuse Golf4Air bokaal.
Vooraf aan de wedstrijd (start 10 uur) kun je deelnemen aan een masterclass links course spelen door pro Floris de Vries.

Golfles ook wel clinic genoemd (start vanaf 13 uur)
Tijdens de clinics maak je kennis met de golfsport. De pro’s van Reymerswael, Eric Bekker en Nicolaas Nubé, werken hier belangeloos aan mee. De clinics worden s’ middags afgesloten met een wedstrijdje, je kunt een echte bokaal winnen. Clubs (stokken) en alles wat je voor golf nodig hebt is op Reymerswael aanwezig, doe wel sportieve schoenen aan. Ook voor de kinderen is er een leuk programma met een golfles!

BBQ
We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue met live muziek van het, bij sommigen onder ons inmiddels bekende, duo Mais.

Kosten
De kosten p.p. zijn als volgt:
Inschrijfgeld wedstrijd:
€ 60,= voor niet-Reymerswael leden, incl. green fee
€ 30,= voor leden van Reymerswael
Inschrijfgeld masterclass: € 10,=
Inschrijfgeld clinic: € 30,=
Inschrijfgeld kinderen:    € 10,=
De opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar de nog steeds ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis.

De wedstrijd en de clinics zijn inclusief koffie met cake bij ontvangst, eenvoudige lunch (voor de golfwedstrijd) en een heerlijke BBQ met muziek na afloop. En daarnaast deelname aan de “Air Shot” competitie (daarover later meer).

heb je vragen mail naar golf4air@hotmail.com .

Tot ziens!