Op zaterdag 7 maart sloot The Air Team met een knallend feest in de Sint Jan in Roosendaal het schaatsseizoen 2014-2015 af. Met het gigantische bedrag van
€ 11.000,- opgehaald met Music4Air komt de teller na 3 jaar The Air Team op bijna € 127.000,- voor onderzoek naar een medicijn tegen Cystic Fibrosis (CF).

KLEIN sfeerbeelden Sanne-12
Nadat de deuren van de St. Jan om 20.00 uur opengingen was er iedere minuut van de avond entertainment. DJ’s The SuperZeros trapte af. Bohdie Rottier met Triple A gingen als eerste de dansvloer op en verzorgde een onderscheidende dans-act. Frank Verkooyen zong vervolgens eigen nummers maar ook bekende meezingers. Hij droeg zijn microfoon over aan MAIS, die met gitaar en bas relaxte muziek ten gehore brachten. Daarna betrad The Air Team het podium. Met een filmpje werd teruggeblikt op de Weissensee-tocht 30 januari j.l. En zong Maurits Mets ‘Ik onthou van jou’ het favoriete nummer van Claudia ons teamgenootje waarvan we in juni afscheid hebben moeten nemen.

Om 22.00 uur nam coverband IMPAKT de microfoon over. Zij kregen iedereen de dansvloer op. Grad Damen bracht vervolgens zijn bekendste nummers ten gehore. Voordat Jason Bouman met band en danseressen het podium betrad was eerst de cheque-uitreiking. Music4Air had tot dat moment € 6000,- opgebracht en Jason Bouman (ambassadeur van stichting Muco & friends) verhoogde dit bedrag nog eens met € 5000,-. Dat maakte de totaalopbrengst van The Air Team met alle activiteiten de afgelopen drie jaar op zo’n € 127.000,-. Met dit enorme bedrag kunnen we zeker een STEEN bijdrage aan het onderzoek naar een medicijn tegen CF.
KLEIN sfeerbeelden Sanne-13
Na Jason namen DJ’s The SuperZeros hun plek in op het podium. En tot slot liet DJ Bartozzz iedereen nog even los gaan op zijn beats. Helaas moest DJ Beauriche op het laatste moment afzeggen, maar die heeft beloofd bij de 4e editie te komen draaien!
KLEIN sfeerbeelden Sanne-14
Deze avond was niet mogelijk geweest zonder alle sponsoren die wij dan ook ontzettend dankbaar zijn. En natuurlijk bedanken wij ook alle bezoekers van Music4Air! Op naar Music4Air de 4e editie.