Met een top datum in de zomer, te weten 1 juli, dachten we verzekerd te zijn van goed lekker zomers tennisweer. Maar helaas, de weersvoorspellingen waren niet al te best voor zaterdag 1 juli. Daarom werd een week voor het toernooi besloten van tennisvereniging Smash naar binnen tennisbanencomplex De Karmel te verhuizen. En dat was maar goed ook want ik de ochtend kwam het met bakken uit de lucht.

Even wat feiten en cijfers: 101 deelnemers (je kon ook alleen komen BBQ-en of alleen tennissen), 95 tennissers, 89 wedstrijden, 6 banen, 898 games en er is gemiddeld 3,5 minuut per game gespeeld. Kortom een dag vol met tennisplezier.

Nadat de prijzen waren uitgereikt ging het heerlijke vlees van keurslager Marleen en Frank van der Sande de BBQ’s op. En tijdens de BBQ scheen de zon. De totale opbrengst is nog niet bekend, maar ben je benieuwd hou dan deze website goed in de gaten.

Wij bedanken de sponsoren en spelers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Met in het bijzonder De Karmel en Smash!

Alle fotos van Tennis4Air 2017 bekijken, klik hier.