Op vrijdag 22 januari zou eigenlijk Skate4air zijn. Maar vanwege de Corona maatregelen ging ook dit evenement niet door. Een paar dagen voor de 22e, ontvingen wij van de organisatie een uitnodiging om die dag te bewegen en daarmee € 1,- per km te ‘verdienen’ voor onderzoek naar CF. Die vrijdag mocht onze schoondochter/-zus Marieke eindelijk naar huis. Zo ontstond het idee om haar met de fiets te gaan ‘ophalen’.

Onze actie gedeeld op Facebook. De batterijen aan de lader, de fietstassen gevuld met thee, bananen en marsjes en vrijdagochtend om 7.00 uur stapten we op de elektrische fiets vanuit Bergen op Zoom naar Rotterdam. Na een kleine 3,5 uur fietsen en 65 km verder werden we door Marieke onthaald bij de hoofdentree van het Erasmus MC. De batterijen aan de lader. Samen uitgebreid en lekker op t gemakje geluncht. En toen weer terug richting Bergen op Zoom. Super leuk dat we bij ons vertrek heel toevallig nog wat bekenden tegenkwamen van Skate4air.

De terugweg was wat pittiger, flinke wind tegen waardoor de batterij van Sanne leeg vloog. We hebben daardoor wat extra en langere tussenstops moeten maken. Weer in het donker stapten we rond 18.00 uur in Bergen op Zoom van de fiets af. Wat een bijzondere dag en het blijft zo leuk om je op deze manier in te zetten voor het goede doel.

Bedankt voor alle aanmoedigingen en zeker ook de donaties. We hebben samen ruim €1150,- ingezameld.
Groet, Lucia en Sanne