Vandaag, zondag 11 september, hebben we uit handen van voormalig bokser en ambassadeur van de NCFS Arnold Vanderlyde de opbrengstcheque van Fietsen voor en tegen CF mogen ontvangen van maar liefst € 6140,95.

In de tuin van Linda & Wim kwamen alle fietsers, begeleiders en de organisatie nog een keertje bij elkaar. Om te genieten van een heerlijke lunch en om alle leuke en bijzondere herinneringen nog eens op te halen. En natuurlijk werden er plannen gemaakt voor de volgende editie van de fietstocht.

Cheque uitreiking KLEIN

Maar voordat we weer op de fiets stappen werd deze editie van Fietsen voor en tegen CF afgesloten met de cheque uitreiking. Niemand minder dan voormalig bokser en ambassadeur van de NCFS Arnold Vanderlyde kwam persoonlijk aan het hele team de cheque overhandigen. Met alle acties en donaties van vrienden en bekenden hebben we een bedrag van maar liefst € 6140,95 opgehaald. We willen alle sponsoren enorm bedanken! Wij zijn super trots op dit enorme bedrag, dit brengt een medicijn tegen Cystic Fibrosis steeds dichterbij.