Nadat er wat regen viel in de ochtend ging zoals alle edities van de afgelopen 5 jaar de zon schijnen. Op zaterdag 15 oktober vond Tennis4Air voor de eerste keer plaats bij Smash in Bergen op Zoom.

Tennis4Air 2016 (02)

Met dit jaar maar liefst 116 inschrijvingen, nog nooit hadden we zoveel deelnemers. Mixen en dubbels, op alle niveaus. Er zijn maar liefst 1133 games gespeeld, op alle 11 de banen van Smash. Iedere baan droeg voor deze dag de naam van één van de sponsoren, te weten: ABN Amro, Albert Heijn Zonneplein, Amac, Autobedrijf van Broekhoven, Cartouche fashion, Lam Weston, POQ producties, Smash, Springplezier Tijo, The Air Team en Winelse. Wij willen alle sponsoren bedanken en in het bijzonder Smash, want zonder jullie bijdrage was deze sportieve dag niet mogelijk geweest. Om 17.00 uur gingen de BBQ’s aan en werd er genoten van heerlijk vlees van keurslager Frank van der Zande uit Halsteren.

Trots zijn we op deze geweldige 5e editie met een voorlopige opbrengst van maar liefst € 3100,- voor onderzoek naar Cystic Fibrosis. Wij bedanken alle deelnemers en hopen jullie volgend jaar weer welkom te mogen heten bij de 6e editie!

Ga naar het fotoalbum om alle foto’s te bekijken, klik hier.